Αρχική Σελίδα

Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
Xiantao Lingyang Plastic Co, Ltd ιδρύθηκε το 2005, και βρίσκεται σε Hewan Βιομηχανική Περιοχή της πόλης με άνετη μεταφορά. Τα προϊόντα μας κατέχουν μεγάλο μερίδιο αγοράς όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη και άλλες χώρες και περιοχές. Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας μας είναι πάνω από πέντε εκατομμύρια γιουάν. Έχουμε 10.000 τετραγωνικών μέτρων εργοστάσιο περιοχή και περίπου 500 εργαζόμενους. Αποτελούμε από εργαστήρια χύτευσης, θερμικής τομής και συνδυασμού θερμότητας.

Είμαστε σίγουροι για να μας εισαγάγει ως μια τέλεια οργάνωση, η οποία έχει ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, τέλειο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας, και άριστη εξυπηρέτηση.

Βασιζόμαστε σε αυστηρή επιστημονική διαχείριση. Είναι πεπεισμένο ότι η ποιότητα των προϊόντων κερδίζει την επιβίωση και η φήμη εγγυάται την ανάπτυξη. Έχουμε ισχυρό εργατικό δυναμικό, οι οποίοι είναι ευρύτατοι, ανοιχτοί, ρεαλιστικοί, πρωτοποριακοί και καινοτόμοι. Με βάση τις εγχώριες και υπερπόντιες αγορές, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τη μη πλαστική βιομηχανία πλαστικών, μεγαλύτερη και ισχυρότερη.

Η εταιρεία μας διαθέτει προϊόντα πρώτης κατηγορίας και καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Θα συνεχίσουμε να τηρούμε την επιχειρησιακή έννοια της "κατασκευής εξαιρετικών προϊόντων για να κάνουμε μια καλύτερη ζωή για την ανθρωπότητα". Ελπίζουμε να κρατήσουμε τα χέρια με εγχώριους και ξένους πελάτες για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιστορία επιχείρησης

 

Μικρό στάδιο οικογενειακών εργαστηρίων

Το Μάιο του 2003, η κα Bie Ling ξεκίνησε την επιχείρηση της παραγωγής των μίας χρήσης πλαστικών καλύψεων παπουτσιών με έναρξη 35,000RMB. Και το εργαστήριο ήταν 100 τετραγωνικά μέτρα στο δεύτερο όροφο ενός ιδιωτικού σπιτιού. Υπήρξαν 8 υπάλληλοι και 20 μηχανές.

Το 2004, με την υποστήριξη της τοπικής του χωριού επιτροπής, η κα Bie Ling χτίζει ένα νέο εργαστήριο που ήταν 350 τετραγωνικά μέτρα. Από τότε και στο εξής, το εργαστήριο άρχισε από το ιδιωτικό σπίτι. Υπήρξαν 30 υπάλληλοι. Και η ποσότητα μηχανής αυξήθηκε σε 50.

 

Corporatization του σταδίου ανάπτυξης

Τον Αύγουστο του 2005, αυτή ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος καθώς ο κ. Hu Jianguo ένωσε. Η κα Bie Ling μοιράστηκε 50% των μετοχών της με τον κ. Hu. Και από την εποχή εκείνη, πλαστική Co. Xiantao Lingyang, ΕΠΕ που καθιερώνεται με το αρχικό 500,000RMB. Μεταξύ, με την υποστήριξη της κυβέρνησης, η επιχείρηση χτίζει ένα νέο εργοστάσιο στην πόλη Xiantao, η οποία κάλυψε έναν τομέα των μετρητών 1,500square. Και η περιοχή οικοδόμησης ήταν 800 τετραγωνικά μέτρα με δύο εργαστήρια. Με 100 εργαζομένους, υπήρξαν 100 μηχανές και ένας χυτός εξοπλισμός ταινιών. Όλη η ταινία για την παραγωγή των πλαστικών καλύψεων παπουτσιών έγινε από τον εξοπλισμό ταινιών απορριμμάτων, μην αγοράζοντας την ταινία από άλλο εργοστάσιο, το οποίο έκανε το εργοστάσιο με το μεγάλο πλεονέκτημα την ποιότητα της ταινίας και με τη χαμηλή τιμή.

Το 2006, η πλαστική Co. Xiantao Lingyang, ΕΠΕ βρήκε ένα υπο--εργοστάσιο στο χωριό Dafu. Το υπο--εργοστάσιο Dafu ήταν 400 τετραγωνικά μέτρα με 50 μηχανές κάλυψης παπουτσιών και 70 υπαλλήλους.

Το 2007, η επιχείρηση έχει έναν άλλο εξοπλισμό ταινιών απορριμμάτων. Ο ίδιος χρόνος, το υπο--εργοστάσιο Dafu επεκτείνει το εργαστήριό του σε 4000 τετραγωνικά μέτρα. Και το μέλος των εργαζομένων αυξήθηκε σε 100 ανθρώπους.

Το 2008, η επιχείρηση έχει ένα βαρύ χτύπημα. Μια μεγάλη πυρκαγιά προκάλεσε τη μεγάλη απώλεια στην επιχείρηση. Το κύριο εργοστάσιο στην πόλη Xiantao έκαψε την αποθήκη εμπορευμάτων και τα εργαστήρια. Οι πρώτες ύλες καηκαν και ο δύο χυτός εξοπλισμός ταινιών καταστράφηκε. Τα αγαθά δύο πελατών καηκαν. Προκειμένου η παράδοση τα αγαθά στους πελάτες εγκαίρως, αύξησε εκεί τις μηχανές και τους εργαζομένους στο υπο--εργοστάσιο Dafu. Ευτυχώς, όλα τα αγαθά παραδόθηκαν εγκαίρως. Και η επανοικοδόμηση επιχείρησης το κύριο εργοστάσιο και οι παρουσιασμένες νέες μηχανές. Έδωσε μεγάλη προσοχή της πυροπροστασίας και της διαχείρισης ασφάλειας στο εργοστάσιο επανοικοδομήσεων και το υπο- εργοστάσιο.

Το 2009, υπήρξε γρίπη H1N1. Μέρη των πελατών που απαιτούνται για τις μάσκες προσώπου. Το υπο--εργοστάσιο Dafu επεκτείνει ένα νέο εργαστήριο για την παραγωγή των μασκών προσώπου. Από τότε, η επιχείρηση άρχισε τα μη υφανθε'ντα προϊόντα. Και υπήρξαν 200 εργαζόμενοι.

Το 2010, η επιχείρηση έχτισε μια νέα αποθήκη εμπορευμάτων και ένα γραφείο. Ίδιος χρόνος, η επιχείρηση βρήκε ένα νέο υπο--εργοστάσιο στο χωριό Linwan. Το υπο--εργοστάσιο Linwan είναι 20.000 μετρητές msquare με το νέο τυποποιημένο εργαστήριο 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Αυτό το υπο--εργοστάσιο κυρίως για τα μίας χρήσης κανένας-υφαμένα προϊόντα. Όπως τα μη υφανθε'ντες καλύμματα, ο ιματισμός, οι καλύψεις κρεβατιών, κ.λπ.

Το 2011, το τμήμα εξωτερικού εμπορίου οργάνωσης επιχείρησης. Φέτος, η επιχείρηση σύνδεσε το μεγάλο ενδιαφέρον με την κατασκευή του υπο--εργοστασίου Linwan. Το εργοστάσιο είναι ένα τυποποιημένο διοικητικό εργοστάσιο. Στην αρχή, υπήρξαν 60 εργαζόμενοι με 70 μη υφανθείσες μηχανές.

Το 2012, τα περισσότερα από τα κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του υπο--εργοστασίου Linwan.

Το 2013, η επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου αυξήθηκε πολύ. Το ποσό εξαγωγής που αυξάνεται σε RMB 18 εκατομμυρίων.

Το 2014, το υπο--εργοστάσιο Linwan έχτισε μια μεγάλη αποθήκη εμπορευμάτων που είναι 2.000 τετραγωνικά μέτρα. Η αποθήκη εμπορευμάτων μπορεί να εφοδιάσει τα αγαθά 12x40HQ. Και έχτισε έναν κοιτώνα 3 ορόφων με 800 τετραγωνικά μέτρα.

Το 2015, το κύριο εργοστάσιο χτίζει ένα εργαστήριο 580 τετραγωνικός-μετρητών για τα μη υφανθε'ντα προϊόντα. Και η επιχείρηση αγόρασε μια μηχανή διατρήσεων. Η μηχανή είναι 60 τόνοι. Και κυρίως για την παραγωγή των εσθήτων και των ποδιών CBE.

Το 2016, η βελτίωση συστημάτων διαχείρισης της επιχείρησης.

Κίνα Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-9000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Πιστοποιήσεις